Om oss

Jensen Eiendomutvikling AS ble etablert i 1997.  Vi arbeider med eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling generelt. På kontoret og ute på byggeplassene finner du ofte daglig leder Kristin Lier Jensen.

Jensen Eiendomutvikling AS er et eiendomsutviklings-selskap som har hovedkontor i Bankbygget i Svelvik. Vi har spesialisert oss på nye både små og mellomstore leilighet- og næringsprosjekter. Vi utvikler også nøkkelferdige prosjekter og står for den totale gjennomføringen, fra tomtekjøp og prosjektering, til bygging og sluttsalg.

Nye utviklingsprosjekter

Vi utvikler og bygger for tiden et spennende boligprosjekt sentralt i Drammen med forventet salgsstart februar 2019.Prosjektet består av 5 nye moderne rekkehus i funkisstil over 3 plan beliggende sentralt på Strømsø/Nybyen. Boligene vil ligge over eksisterende næringsbygg i 1.etg og vil få en fantastisk utsikt og meget gode solforhold fra sine egne takterrasser og balkonger.

Utleie næringslokaler/leiligheter

I tillegg har vi eiendommer for utleie, både privat, næring og møtelokaler/konferanser. De fleste av våre prosjekter har beliggenhet i Svelvik og omegn.

Ta kontakt med Kristin for informasjon om våre spennende utviklingsprosjekter, næringslokaler og leiligheter. 

Tlf 90 52 44 80 www.jeu.no

Møter/konferanser

Vi har også et flott møte/kurslokale beliggende vakkert til helt ned til sjøen ved Svelvikstrømmen på 175m2 med plass til små og mellomstore grupper/selskaper inntil 100 personer for bespisning. Vi kan arrangere dagskonferanser, selskaper, kurs, kunde/interne møter, både små og store møter. Vi har eget kjøkken.

Ta kontakt med Sisilie på tlf 97 65 39 16 for nærmere informasjon. www.jeu.no

Vi er også på Facebook.

Velkommen til vakre Svelvik.