Ledige lokaler

Velkommen til Jensen Eiendomutvikling. Vi er et eiendomsutviklings-selskap som har hovedkontor i Svelvik og har spesialisert oss på nye både små og mellomstore leilighet- og næringsprosjekter. Vi utvikler også nøkkelferdige prosjekter, og står for den totale gjennomføringen, fra tomtekjøp og prosjektering, til bygging og sluttsalg. Vi har noen spennende og fine ledige lokaler pr februar 2019:

STORGATEN 71d – Svelvik

LEDIGE LOKALER TIL LEIE: Næringslokale -Restaurant/selskapslokale:

Gamle Frithjof – Restaurant/selskapslokale. Flott innredet restaurantlokale beliggende ved vannkanten med store vinduer ut mot den spektakulære Svelvikstrømmen. All båttrafikk til og fra Drammen går rett utenfor vinduene der det er stor båttrafikk av tank/fraktebåter/lystbåter. Store terrasser mot sjøen for uteservering og kreative aktiviteter. Her ligger det mange muligheter for de rette driverne. Eiendommen grenser fra Storgaten ned til fjorden. Flotte opparbeidede utearealer.

Adresse: Storgaten 71D, 3060 Svelvik

BANKBYGGET – Svelvik

Storgaten 92

LEDIGE LOKALER TIL LEIE: Rød pil viser 2. etasje hvor ett kontor er ledig februar 2019.

I første etasje er Sparebanken Øst, FeelGood treningssenter, Boots Apotek og Huset frisør. I 2. etasje finner du kontorer, fysioterapeuter, fotpleier og andre behandlingstilbud.

Adresse: Storgaten 92, 3060 Svelvik

Ledige lokaler – utleie:

  • 2. etasje: 25 m2 stort trivelig kontor ledig i Svelvik. Separat kontor i et hyggelig kontorfellesskap og sentral beliggenhet i Storgaten. Lyse pene lokaler med utsikt til Svelvikstrømmen. Bank, apotek, frisør, fysioterapeuter, akupunktør, fotpleier, forsikring, eiendomsutvikling og coach i samme bygg. Sentralvarme. Minikjøkken. Heis. Parkering. Ta en titt du som er på jakt etter kontorplass, fast møterom m.m. Velkommen til en omvisning. 
  • Ta kontakt med Kristin på tlf. 905 24 480.

 STORGATEN 69/71 – Svelvik

LEDIGE LOKALER TIL LEIE: Lokalene sett fra Storgaten 71 ned mot den spektakulære Svelvikstrømmen. Næringslokaler i 1. etasje og underetasje. Lager i underetasje. 3 biloppstillingsplasser. Beliggenhet sentralt i sentrum av Svelvik med flott sjøutsikt.

Adresse: Storgaten 69/71, 3060 Svelvik

Ledige lokaler – utleie:

  • Næringslokaler på ca. 420 m² i 1. etasje og underetasje. Muligheter for oppdeling av lokalene i ulike størrelser, biloppstillingsplasser i parkeringskjeller. Sentralt.
  • Lagerplass i underetasje.

* Se også vårt siste nye spennende leilighetsprosjekt (under fanen SALG). Disse leilighetene kommer for salg i februar 2019.

Ved spørsmål vennligst ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du her.