Ledige lokaler

Velkommen til Jensen Eiendomutvikling. Vi er et eiendomsutviklings-selskap som har hovedkontor i Svelvik og spesialisert oss på nye både små- og mellomstore leilighets-/næringsprosjekt. Vi utvikler også nøkkelferdige prosjekt, og står for den totale gjennomføringen, fra tomtekjøp og prosjektering, til bygging og sluttsalg. Vi har noen spennende og fine ledige lokaler pr juni 2019:

Storgaten 69/71 – Svelvik

LEDIGE næringslokaler til leie: Lokalene sett fra Storgaten 71 ned mot den spektakulære Svelvikstrømmen. Næringslokaler i 1. etasje og underetasje. Lager i underetasje. 3 biloppstillingsplasser. Beliggenhet sentralt i sentrum av Svelvik med flott sjøutsikt.

Adresse: Storgaten 69/71, 3060 Svelvik

Ledige lokaler:

  • Næringslokaler på ca. 420 m² i 1. etasje og underetasje. Muligheter for oppdeling av lokalene i ulike størrelser, biloppstillingsplasser i parkeringskjeller. Sentralt.
  • Lagerplass i underetasje.

Storgaten 71d – Svelvik

UTLEID – med ny-åpning 01.06.2019.  Bestillinger for selskaper, feiringer, bordbestilling og tapas; ring tlf 48111888

Restauranten Svelvik Kro har overtatt lokalene til «Gamle Frithjof». Her finner du et av Svelviks flottest beliggende bygg med en smakfull restaurant helt ned til vannkanten og vakker utsikt ut over den spektakulære Svelvikstrømmen. All båttrafikk til og fra Drammen går rett utenfor vinduene med tank/fraktebåter/lystbåter og ikke minst Svelvikfergen. Det er store terrasser ned til sjøkanten hvor det serveres mat og drikke i avslappende omgivelser. Du finner oss lett ved å gå ned fra Storgaten 71 (v/Lensmannsgården) til vannet. Nydelig beliggenhet i maritime omgivelser. Velkommen til et koselig spisested midt i Svelvik sentrum. Her blir det faste åpningstider hver dag, servering av spennende retter, ta-med-hjem og plass for lukkede selskaper. Ta kontakt for bestilling på dette telefonnummer 97 65 39 16 frem til 01.06.2019 da vil det bli lagt inn et nytt telefonnummer. Hjertelig velkommen 🙂

Adresse: Storgaten 71D, 3060 Svelvik

BANKBYGGET – Svelvik

Storgaten 92

Vi tilbyr: Lagerlokale og et kontor i 2.etasje til leie: Rød pil viser 2. etasje hvor ett kontor er ledig fra mai 2019, lagerlokalene er ledig fra 01.06. 2019 – men vær rask det er populære lokaler midt i sentrum.

Bankbygget ligger midt i sentrum langs Storgaten i Svelvik. Her er det mange tilbud lett tilgjengelig: Vi har Sparebanken Øst, FeelGood treningssenter, Boots Apotek, Huset frisør, Svelvik Kro og vår nærmeste nabo er hyggelige Fitnessplanet med alle treningstilbud.

I 2. etasje av bankbygget er det trivelig kontormiljø, du finner Jensen Eiendomutvikling, Bings forsikring, Sisilie Rolid Coach/Rådgiver, samt ulike behandlingstilbud, bl.a. fysioterapeuter, akupunktør, fotpleier m.m.

Adresse: Storgaten 92, 3060 Svelvik

Ledige lokaler:

  • 2. etasje: 25 m2 stort trivelig kontor i et hyggelig kontorfellesskap. Lyse pene lokaler med utsikt til Svelvikstrømmen. Sentralvarme. Minikjøkken. Heis. Parkering.  
  • Underetasje: Lagerlokaler på 4,2 m2 ledig. Tørre fine lokaler med heis i inngangen fra gateplan.
  • Ta kontakt med Sisilie på tlf. 97 65 39 16

* Se også vårt siste nye spennende leilighetsprosjekt (under fanen SALG). Disse flotte rekkehusleilighetene i Drammen er for salg fra mars 2019.

Ved spørsmål vennligst ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du her.