Ledige lokaler

Velkommen til Jensen Eiendomutvikling. Vi leier ut både næringslokaler og leiligheter i Svelvik. For tiden har vi følgende leiligheter, næringsbygg og ledige lokaler til utleie og salg:

STORGATA BRYGGE

Storgaten 5310_1170952074_xl

Storgata Brygge (Tidl. Bjørnstadbygget) er ferdig utbygget. I første etasje er Kiwi Bjørnstad, Svelvik kommune med ByLab kontor. I andre etasje er det boenheter. Parkeringskjeller og lagerplass.

Adresse: Storgaten 53, 3060 Svelvik

Det er for tiden ingen ledige lokaler i dette bygget.

10_1447528880_xl

 

 

 

 

 

 

 

 

BANKBYGGET

Storgaten 92

Rød pil anviser lokalene som er tilgjengelige.

I første etasje er Sparebanken Øst, FeelGood treningssenter, Boots Apotek og Huset frisør. I andre etasje finner du kontorer, fysioterapeuter, fotpleier og andre behandlingstilbud.

Adresse: Storgaten 92, 3060 Svelvik

Ledige lokaler – utleie:

  • 2. etasje: Lyst og trivelig kontorlokale med sjøutsikt i hyggelig kontorfellesskap på 25 m2. Heis. Sentralvarme. Minikjøkken.
  • Underetasje: To fine lagerlokaler – det ene på 4,2 m2 det andre på 9,6 m2. Gode og tørre lagerplasser i underetasjen. Disse kan leies på kort- og langtidsbasis. Heistilgang.

SVELVIKSTRØMMEN

Storgaten 71

Lokalene sett fra Storgaten 71 ned mot fjorden.Fire etasjer med næringslokaler i 1. etasje og underetasje sentralt i sentrum av Svelvik med flott beliggenhet. Lagringsplass i underetasje. Boenheter i de øvrige etasjer.

Adresse: Storgaten 69/71, 3060 Svelvik

Ledige lokaler – utleie:

  • Næringslokaler på ca. 420 m² i 1. etasje og underetasje. Muligheter for oppdeling av lokalene i ulike størrelser, biloppstillingsplasser i parkeringskjeller. Sentralt.
  • Lagerplass i underetasje.

STORGATEN 69

Svelvikstrømmen 69 frisør, lege, tannlege og klesbutikkLokalene sett fra Storgaten 69

Fire etasjer med næringslokaler og boenheter. Cutshim frisør og spa, «it» klesbutikk, helsesenter med tannlege og leger.

Ingen lokaler ledig.

STORGATEN 71d

Eiendommen grenser fra Storgaten ned til fjorden. Flotte opparbeidede utearealer.Næringslokale til leie:

Restaurant/selskapslokale tilleie. Flott innredet restaurantlokale beliggende ved vannkanten med store vinduer ut mot den spektakulære Svelvikstrømmen. All båttrafikk til og fra Drammen går rett utenfor vinduene der det er stor båttrafikk av tank/fraktebåter/lystbåter. Store terrasser mot sjøen for uteservering og kreative aktiviteter. Her ligger det mange muligheter for de rette driverne.

Adresse Storgaten 71D, 3060 Svelvik

Leilighet til leie:

Flott leilighet på 90m2 med stor balkong mot sjøen tilleie. 3 soverom, stue, kjøkken, bad og en liten loftstue. Garasje i egen garasjekjeller. Fantastisk utsikt til sjøen og Svelvikstrømmen med stor båttrafikk. Lys og trivelig leilighet meget sentralt mitt i sentrum av Svelvik, men samtidig stille og rolig beliggenhet med bølgeskvulp i fjæresteinene.

Adresse: Storgaten 71D, 3060 Svelvik

 

KONNERUDGATA 36/38, DRAMMEN

I Konnerudgata 36 sentralt i Drammen leier vi ut kontorlokaler og lagerlokaler i tillegg til to store leiligheter. Det for tiden ingen ledige næringslokaler.

Adresse: Konnerudgata 36, Strømsø, Drammen

Ved spørsmål vennligst ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du her.