Ledige lokaler

Velkommen til Jensen Eiendomutvikling. Vi er et eiendomsutviklings-selskap med hovedkontor i Svelvik og som har spesialisert oss på nye både små- og mellomstore leilighets-/næringsprosjekter. Vi utvikler også nøkkelferdige prosjekter, og står for den totale gjennomføringen, fra tomtekjøp og prosjektering, til bygging og sluttsalg. Vi har noen spennende og fine ledige lokaler:

Storgaten 69/71 – Svelvik

 

Lokalene sett fra Storgaten 71 ned mot den spektakulære Svelvikstrømmen. Beliggenhet sentralt i sentrum av Svelvik med flott sjøutsikt.

Her blir deler av næringslokalet ombygd til 3 nye leiligheter, 2 til utleie og 1 for salg. Leilighetene blir ferdigstilt i

løpet av 3. kvartal 2021

Ved interesse kontakt oss gjerne på telefon: 90524480

Storgaten 71d – Svelvik

 

Restauranten Svelvik Kro har overtatt lokalene til “Gamle Frithjof”. Her finner du et av Svelviks flottest beliggende bygg med en smakfull restaurant helt ned til vannkanten og vakker utsikt ut over den spektakulære Svelvikstrømmen. All båttrafikk til og fra Drammen går rett utenfor vinduene med tank/fraktebåter/lystbåter og ikke minst Svelvikfergen. Det er store terrasser ned til sjøkanten hvor det serveres mat og drikke i avslappende omgivelser. Du finner oss lett ved å gå ned fra Storgaten 71 (v/Lensmannsgården) til vannet. Nydelig beliggenhet i maritime omgivelser. Velkommen til et koselig spisested midt i Svelvik sentrum. Fra 1 Oktober 2020 blir det faste åpningstider Tir-Søn, servering av spennende retter, ta-med-hjem og plass for lukkede selskaper.

BANKBYGGET – Svelvik

Storgaten 92

Lagerlokale, kontorer i 2.etasje av ulik størrelse og næringslokale i 1 etg. til leie: 

Bankbygget ligger midt i sentrum langs Storgaten i Svelvik. Her er det mange tilbud lett tilgjengelig: Vi har Sparebanken Øst, Boots Apotek og Grønn salong i 1 etasje.

I 2. etasje av bankbygget er det trivelig kontormiljø, du finner Jensen Eiendomutvikling, Optimera  samt ulike behandlingstilbud, bl.a. Svelvik fysioterapi, Svelvik akupunktørklinikk, Nea fotpleie, Neuroterapi og massasje, samt Pusterommet med aroma og samtaleterapi.

Ledige lokaler:

  • 2. etasje: 3 kontorer i et hyggelig kontorfellesskap. Lyse pene lokaler med utsikt til Svelvikstrømmen. Sentralvarme. Minikjøkken. Heis. Parkering.  Kontorene er på henholdsvis 25kvm, 21kvm og 18kvm.
  • 1.etasje og underetasje: Næringslokale med store flotte vindusflater og  lagerplass på 72kvm.
  • Ta kontakt med Kristin på tlf. 90 52 44 80

 

* Se også vårt siste nye spennende leilighetsprosjekt (under fanen SALG).