Din eiendomsleverandør

Ta gjerne kontakt med oss i Jensen Eiendomutvikling AS for mer informasjon om prospektene.

Slide 1

Svelvik - Norges nordligste sørlandsby

Langs Drammensfjorden smyger Svelvik seg med sin sørlandsidyll, med sitt vakre kulturlandskap og fruktblomstring. Svelvik er et levende og koselig lokalsamfunn - og her bygger vi for deg. Ta gjerne kontakt med oss i Jensen Eiendomutvikling AS for mer informasjon om prospektene.

Slide 2

Lyst til å bo ved Svelvikstrømmen?

Svelvik Brygge er vårt nyeste prosjekt. Et flott bygg ved Svelvikstrømmen, i hjertet av Svelvik. Ta gjerne kontakt med oss i Jensen Eiendomutvikling AS for mer informasjon om prospektene.

Slide 3

Svelvik - Oppdag livets goder

Svelvikinger bor der andre drar på ferie. Vi har marka og sjøen i umiddelbar nærhet. Og vi ønsker at folk skal oppdage alt det som Svelvik har å by på både av store og små ting. Det å trå i gresset, kjenne sand mellom tærne, plukke frisk frukt fra egen hage. Du lander litt når du kommer til Svelvik.

Slide 4

Ledige lokaler

Vi leier ut ulike næringslokaler og leiligheter. Ta gjerne kontakt ved interesse.

Salg

Vårt siste prosjekt er Svelvik Brygge. Vi renoverer og bygger på Bjørnstadbygget i Svelvik sentrum, rett ved Svelvikstrømmen. Her blir det nå bygget åtte nye leiligheter og også noen næringslokaler. Les mer om prosjektet her.

Prosjekter

Våre prosjekter går ut på å utvikle nye og nåværende eiendommer og tomter, som prosjektene Bankbygget og Svelvik Brygge (Bjørnstadbygget) i Storgata i Svelvik.

Næringsbygg

Vi har ulike næringslokaler for utleie i Svelvik. Les mer her, og ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Velkommen til Svelvik, Norges nordligste “sørlandsby”! Svelvik ligger ca. 50 minutter fra Oslo, og smyger seg vakkert langs Drammensfjorden, fra Berger i sør til Nesbygda i nord. I dag bor det 6.500 mennesker i Svelvik.