Referanser


Vi leier ut privatboliger, nærings -og lagerlokaler i Svelvik, Drammen og Lier. Her kan dere se hva noen av våre leietaker sier.

Cutshim Frisør og Spa – Svelvik

Eier/daglig leder Jorun Mandt Johnsen:

”Jeg valgte å starte opp egen bedrift i Svelvik fordi jeg allerede hadde en kundekrets og ansatte der. Jeg har leid lokaler siden 1996 og har vœrt i 3 ulike bygg. Folk i Svelvik er utrolig lojale og stiller opp i vanskelige tider, så jeg anbefaler helt klart folk å starte opp her om de har planer om det. Jensen Eiendomutvikling er veldig behjelpelige og imøtekommende, det er bare positivt å si om dem, de er den beste huseieren.”


Lees China Wok

Lee’s China Wok – Svelvik

Eier/daglig leder Hoang Minh Le

“Det har gått veldig greitt siden vi startet opp i Svelvik! Folk er kjempehyggelige og alle kjenner alle her i Svelvik, og kundene er ordentlige og lojale. Det er absolutt å anbefale folk å starte opp bedrift i Svelvik. Det er også veldig fint å leie fra Jensen Eiendomutvikling, alt går som det skal og de stiller opp når det er behov.”


Tommy leier lager i Bankbygget

“Jeg har leid lager i 2-3 år her i Svelvik, tidligere leide jeg lager i Drammen og det var tungvint.  Når vi flyttet hadde vi ikke plass til alt hjemme og nå står det tørt og godt.  Det å kunne leie lokalt er veldig fint og fungerer veldig bra for oss!”