Eiendomsportefølje – næringslokaler

Sameiet Sentrumsskoletomta, Storgaten 69/71, Svelvik

Storgaten 69

Storgaten 69, Svelvik

I dette bygget er det 3 næringslokaler; en frisør, tannlege/legekontor og klesbutikk.

Storgaten 71A

Det er ett næringslokale som er utleid til Menighetsrådet i Svelvik.

Storgaten 71D

Storgaten 71d, Svelvik

Her finner du et av Svelviks flotteste beliggende bygg nede ved vannkanten med vakker utsikt ut over den spektakulære Svelvikstrømmen. All båttrafikk til og fra Drammen går rett utenfor vinduene til restauranten Lee’s China Wok. Restauranten har store terrasser ned til sjøkanten hvor det serveres mat og drikke i avslappende omgivelser. Velkommen til et koselig spisested midt i Svelvik sentrum. 


Andre eiendommer

Bankbygget, Storgaten 92, Svelvik

Bankbygget, Svelvik

Dette bygget inneholder 12 ulike næringslokaler, 4 i 1. etg. og 9 i 2. etg.  I tillegg til disse lokalene er der også 12 lagerlokaler i størrelser varierende fra 5 til 20m2. Leietakerne i 1. etg. er apotek, bank, frisør og italiensk delikatesse.  I 4. etg. leies det ut til eiendomsselskap, regnskap, akupunktur, selger byggvarer, fotpleie, massasje/samtaleterapi, nevroterapi/personlig trener, fysioterapi og medisinsk utstyr.


Sameiet Svelvik Papirfabrikk, Storgaten 99, Svelvik

Svelvik Papirfabrikk

Det er for tiden 2 utleide næringslokaler i dette bygget.  Dette er et korrosjonsteknisk entrepenørfirma og gipsplatemontasje.  Det er ledige lager –og kontorlokaler i dette bygget.


Konnerudgata 36, Drammen

Bedriften eier et næringslokale her bestående av kjeller og 1. etg. og leies ut til en cateringbedrift.